MetspÀhkli-ƥokolaadikreem

Selle retsepti puhul vĂ”ib vist Ă”elda, et mis meelel, see keelel ja kiiresti otsas. Peale selle metspĂ€hkli-ĆĄokolaadikreemi valmistamist, pead kibe-kiirelt mÀÀrima sellega ĂŒhe saia, kĂŒpsetama pannkooke vĂ”i salaja lusikaga veidi kraapima purgi servasid, sest see, Nutellast paremgi, ĆĄoksikreem ei lase end kaua oodata.


Vaja lÀheb:

  • 250 g PĂ€hklinĂ€pi metspĂ€hkleid

  • 3 spl magustamata kakaod

  • 2 tl rafineerimata suhkrut

  • ÂŒ tl meresoola

  • 30 g kookosĂ”li

See kogus on arvestuslikult ĂŒhe vĂ€iksema purgi jagu.



Tee nii:

  1. Vala pÀhklid kuivale ahjuplaadile ja rösti neid ahjus 180 kraadi juures 10 minutit.

  2. Lase jahtuda ja eemalda siis pĂ€hklitelt koor, see tuleb ĂŒsna lihtsalt pĂ€hkli pealt maha.

  3. Vala röstitud ja kooritud pÀhklid blenderkannu. Lisa kakao, suhkur, sool ja Ôli.

  4. Töötle kuni saad kreemja massi.

Head isu!

Kui isu on suurem, siis uuri ka teisi PĂ€hklinĂ€pi lemmikuid Koogikontori retsepteï»ż


 
 
Martin Saar